+34 93 345 59 13 hola@pallapupas.org
Selecciona una pàgina →

VERMUT SOLIDARI

Vermut Solidari torna aquest 2018 amb el mateix esperit de diversió solidària de sempre, però amb més energia i més ambició que mai.

El proper 12 de maig, a l’espectacular espai del Castell de Montjuïc, Vermut Solidari celebrarà la seva edició número 12 amb un clar objectiu: #batirelrecord Batre el rècord d’assistència. De donació solidària. De somriures. De brindis per un món millor. De amabilitat. De bon rotllo. Volem batre el rècord de totes les coses boniques que passen durant el Vermut Solidari.

Per a això, amb Barcelona als nostres peus, hem organitzat una edició plena de diversió en les nostres 5 zones: FOOD & DRINKS – MUSIC – SHOPPING CORNER – FAMILY ZONE – ACTIVITIES. Un cartell musical que no deixarà ningú indiferent, els millors foodtrucks amb gastronomia local i internacional, activitats per als petits, i també per als més grans, l’espectacular terrassa del Castell de Montjuïc i un córner shopping ple de marques que inspira. Tot amb un objectiu: que et diverteixis, mentre ets solidari.

Dia Tipus Preu solidari
Dissabte 12 de maig 15,00 €

 

On puc trobar el #nasvermell?

Compra’l als establiments: